Hoe blijf ik een jeugdige moeder?

Geplaatst op

Na je bevalling en tijdens het opvoeden van je kinderen sta je voor veel uitdagingen, zeker als je alleenstaande moeder bent. Slaaptekort is dan slechts een daarvan. In deze blog gaan we je vertellen hoe je donkere kringen rond ogen kunt verwijderen. Lees snel verder

Hyaluronzuur fillers

Een uitkomst voor moeders met donkere kringen rond de ogen is een cosmetische behandeling die de laatste tijd opgekomen is en bereikbaar voor een grote groep mensen. We hebben het over de behandeling met hyaluronzuur fillers. Het gaat om een lichaamseigen stof die ook weer afgebroken wordt. Het zijn dus zeker geen permanente fillers. Het zuur wordt pijnloos ingebracht en heeft als concrete werking dat het vocht aantrekt. Door het op plekken in het gezicht aan te brengen waar volumeverlies plaatsgevonden heeft, donkere kringen worden meestal veroorzaakt door dit verlies. Zo wordt het gemakkelijker om een jeudige moeder te blijven. Natuurlijk blijven we niet allemaal jong, maar jeugdig, dat moet lukken. Zeker als we ons een handje laten helpen door een palet aan cosmetische behandelingen waar fillers deel van uitmaakt.

Je beter voelen 

Het is zo eenvoudig om ontmoedigd te raken wanneer je niet 100% tevreden bent over je uiterlijk. En dat is zonde, want je kunt een helemaal laten doen met softe middelen om je weer helemaal fris en fruitig te voelen. Af en toe een oppepper is heerlijk. Zo houd je het opvoeden van je kinderen ook veel beter vol. Blij zijn en blijven met je uiterlijk is van vitaal belang. Dokter Frodo kan je helpen door advies te geven door de verschillende cosmetische mogelijkheden. Neem contact op en laat je informeren. Je zult zien dat mensen ook anders op je reageren, omdat je op hen overkomt zoals je je voelt. Echt, zo’n cosmetische behandeling laat je doen en je vraagt je al heel snel af waarom je het niet eerder heb gedaan.

Gerelateerde berichten

Over ons

Op onze site lees je tal van interessante artikelen over opvoeden.

Contactgegevens

Via info @ opvoedenmetplezier.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden